söndag 27 december 2015

Min favoritfärg

Veckans tema för trädgårdsfärger hos Maribel är Min Favoritfärg. Ganska lätt att välja, får jag nog ändå säga. Rosa är en riktig favorit för mig och har varit länge. I min nyaste rabatt, Cottage-rabatten, finns det mycket rosa. Visserligen är väl det sammantagna färgtemat här pastell, men rosa dominerar tillsammans med ljusgult. I somras hade jag flera "pelare" med luktärtor i rosa. Tanken var att jämföra olika sorter för att lättare kunna bestämma mig inför nästa års fröbeställning. Lättare sagt än gjort, eftersom de flesta hade både bra och mindre bra egenskaper. En som troligen får återkomma är i alla fall Mollie Rilestone



Rosa rosor är så vackra, tycker jag. I cottage-rabatten finns Heritage, Eglantyne, Scepter´d Isle, Menja och Cottage Rose som är rosa. 



Det här supersöta lejongapet ska jag försöka få tag på nästa år också. Har säkert namnet uppskrivet någonstans. Det är snart dags att börja frossa i fröbeställningarna. Det brukar jag göra såhär på jullovet. 


Ja, det blev verkligen inte ett speciellt juligt inlägg idag, men det kanske inte gör så mycket. Jag återkommer med fina julklappar och annat om någon dag eller så. 

2 kommentarer:

Maribel sa...

Rosa är en favoritfärg hos mig med, riktigt somriga och fina.
Ha det bra !
Marika

Helena sa...

Gott nytt år, Karin!

Related Posts with Thumbnails