söndag 27 september 2009

Nytt ljus

Som jag sa igår så har dagen gått i trädfällningens tecken. Tack vare fantastisk hjälp av T, mamma och pappa. Björken som skulle ner stod lite läskigt nära huset och lutade dessutom (jag tror man ser det på första bilden). Allt gick i alla fall som det skulle och till slut låg den på marken. Sanslöst mycket, prima ved kommer det att bli till kaminen. En snygg stubbe blev det också som det säkert går att utnyttja till något bra.

Och som om det inte var nog så föll även en av mina fuuula lärkträd. Jätteskönt att den är borta. Nu kan jag tänka vidare när det gäller det partiet av tomten.

Jag tror att bilderna talar för sig själva.Imorgon fortsätter jag att flytta ved och njuta av det nya ljuset framför huset. Kan tänkas att jag hittar på något annat också. Vi får se.

5 kommentarer:

Tobbe sa...

Tack för fina bilder och en fin dag! Ser ut som om jag sett ett monster när lärken faller, Spring för livet! Ha det fint och mkt nöje med att släpa stubbar, kram

mitt gröna hjärta sa...

hej, vilken häftig förändring! Vi har en stor hög gran på vår tomt som jag verkligen vill ha bort med den står lite dumt till nära huset så det blir ett stort projekt och inget vi själva vågar oss på. Tack för dina fina ord om min höstkrans!
Må så gott & ha en bra vecka!
Jenny

Karin - Mina Rum sa...

Men lärkar ÄR ju monster!Kram

Tobbe sa...

Det har du ju förvisso helt rätt i. Men one down, one to go. Vi tar den andra med tids nog, för fula som stryk e dom.

Skoogstrollet sa...

Vilka fina plattor du hade gjutit. Åhh jag vill också hitta kantareller, det är ju så gott.

Related Posts with Thumbnails