onsdag 23 december 2015

Julhälsning

Ville bara skicka en liten julhälsning såhär da´n före da´n och visa årets gran. Inte den allra snyggaste jag haft men den får duga. Samma pynt som tidigare år. Inga förändringar där inte. Vissa saker ska vara som de alltid varit. I växthuset hänger en skev liten stjärna prydd med lummer. Jag skulle göra såna där "stjärnor" av gran som Ernst gjorde, men de blev inte bra alls. Helt bedrövliga faktiskt. Lummern är snäll att arbeta med, inte stickig och går att linda och fästa lätt. Så det är inte lummerns fel att stjärnan inte blev så snygg, utan stommen. 
GOD JUL! 
Ha en riktigt skön och lugn julhelg.

4 kommentarer:

Fröken Grön sa...

En riktigt god jul till dig också, Karin! Vilket spännande år du har haft, med växthussommar och utbyggnad på gång. Ser fram emot fortsatta bilder under året som kommer.

Kram från Solhäll!

/Anna-Karin

Rosor och ruiner sa...

Önskar dig en god fortsättning på julen! Granen är jättefin ju! Ser ut som en Kungsgran, och då förstår jag att du betalat en ansenlig summa för den, som du skrev. Vi har haft det ett par år, men det var ett tag sen. I år blev det gran på självplockning, jättebra och inte dyrt alls, och garanterat färsk!

Må gott!
Gunilla

Snäckskalsdalen. sa...

En god fortsättning på den gröna julen!
Vilken vacker gran, så ska dom se ut! Jag lyckas aldrig ta någon anständigt bra bild på vår gran....
Agneta kram

Jenny sa...

Hej Karin!
God Fortsättning, hoppas du hade en trevlig julhelg!

Kram Jenny

Related Posts with Thumbnails