lördag 18 december 2010

Tar det med ro

Idag var det dags att ge sig ut i julklappsdjungeln ett tag. Men jag åkte inte in till stan, utan vände åt andra hållet istället, det vill säga ut på landet. Åkte till ett lågprisvaruhus utanför Hörby och fick tag på några saker till syskonbarnen. Jag är långt ifrån klar med inköpen, men jag tar det med ro. Ingen idé att jaga upp sig.

Just nu står julvörtbröden i ugnen. Om man tar en liten bit i taget så brukar man hinna. Måste ju ta det lugnt, och mysa lite med glögg och pepparkakor mellan varven också.

Imorgon är det dags att ge sig ut på granjakt. Förr om åren har jag åkt till ett ställe där man får hugga sin egen gran. Men i år är det så mycket snö att det nog får bli en färdighuggen gran istället. En av mina elevers mamma säljer granar. Kanske beger jag mig dit. Jag avlägger rapport imorgon. Go´kväll på er i stugorna!

4 kommentarer:

Marina sa...

Vi köpte granen idag. En gård som ligger bara en liten bit bort har granodling så vi behövde inte åka så långt.

Lite i taget tar vi också och där emellan tittar vi på skidor och handboll. Lite glögg har också slunkit ner idag ihop med nygjord knäck.

Ha det bra! Kram!

the shed sa...

Hej, det känns ganska lugnt även för mig, som du sa en sak i taget..
Hoppas du hittar en fin gran. Min en står fortfarande kvar..fast gran är ju gran..

Kram o trevlig fjärde advent, Tina

Huset vid ån sa...

Åh, vad jag gillar din header, jag tjatar om det varje gång jag är inne hos dig men dina bilder gör mig både glad o inspirerad!

Lycka till med granen idag!
Julkramar Therese

Marie-Louise sa...

Vi tar också julstöket lite pö om pö, ingen idé att stressa upp sig. Hinner man inte allt så får det vara så.
Jag önskar dig en trevlig och rofylld 4:e advent.

Related Posts with Thumbnails