lördag 30 juni 2012

Karate Kid och jag

Ni kommer väl ihåg filmen Karate Kid? I den fick ju Daniel-san vaxa bilar för glatta livet (wax on, wax off) men även måla staket för att öva karate-moves. Det är precis det jag också ägnar mig åt om dagarna. Paint the fence. Up, down, up, down. 


Inte för att jag tror att jag blir så där värst mycket bättre på karate, men förhoppningsvis kan ju planket bli färdigt. Mittenpartiet är rena barnleken, men att måla nere vid marken är segt. Där i hörnan har jag en liten plan. Plattorna "grävde" jag fram från en av tomtens fulhörnor häromdagen och de ska komma till användning i detta soliga hörn. 


Det växer på bra här innanför planket och i grönsakslandet knoppas inte bara bondbönor och märgärt, utan även sockerärtorna. Men inte visste jag att de skulle ha lila blommor. 


Jag har aldrig haft sockerärtor med lila blommor tidigare. Undrar om skidorna också kommer att bli lila. Snygga är de i alla fall nu när de blommar. Ser litegrann ut som luktärtor.  Nu blir det Downton Abbey. Ha en fortsatt fin kväll! 

5 kommentarer:

Nora sa...

Va fint staketet blir! Jättesnyggt med gröna växter mot det mörka planket.
Kram Nora

Marina sa...

Fint med lila sockerärtsblommor!

Ser himla bra ut med målningen av planket.
Hör av dig om torsdag eller fredag. Jag ska lämna båda dagarna, den ena ena dagen och den andra andra dagen. Blir nog på förmiddagen.

Kram!

Ulrika sa...

Mina socker ärtor blommar också med lila blommor. Snyggt, men lite förvånande.
//Ulrika

Fröken Grön sa...

Åhh, jag ÄLSKADE den första Karate Kid-filmen! Kanske får börja kalla dig Karin-san, hihi!

Härlig färg på dina sockerärtsblommor. Våra är sena i år, men så kom fröna ganska sent i jorden också.

Må så gott!
/Anna-Karin

Anonym sa...

Jag gillar verkligen plank. Speciellt mörka. Letade efter inspirationsbilder för att förklara för sambon hur jag vill ha det hemma. Precis så här! Tackar :-) //Patsilola

Related Posts with Thumbnails