söndag 6 oktober 2013

Ved, ved och mera ved

Vad har jag gjort idag, tror ni? Staplat ved förstås. Hela dagen lång. Ändå är jag inte klar. Från vedhögen, in i förrådet, stapla och sedan tillbaka. På vägen har jag i alla fall kunnat titta på dessa söta tidlösa som växer intill förrådsväggen. 


Man börjar faktiskt kunna skönja slutet av vedhögen. Åtminstone den storleken på ved som jag ägnat mig åt nu, i dagarna två. När jag slutade igår såg det ut som på bilden nedanför. Ser ni någon skillnad när ni tittar på bilden efter? Högen har i alla fall förflyttat sig. Det som ligger i högen till höger är sådant som kan eldas utan att först behöva huggas. Hur det ska få plats i förrådet är dock oklart. Nu ser det ut såhär. 


Det är snart fullt i det här "facket". Från golv till tak och från vägg till vägg. Bakom stapeln som syns på bilden finns fem till. 
Snart ny arbetsvecka. Hoppas jag kan röra mig imorgon! Ska försöka ta mig ut efter jobbet i veckan för att bli klar med veden. Vill inte lägga en helg till på den. 

1 kommentar:

Marina sa...

Du jobbar hårt! Hoppas din kropp känns piggare än min just nu. Har ont i ryggen igen. Den är ju så sned min rygg så jag får räkna med ont lite då och då. Jaja, värre saker finns.

Kram

Related Posts with Thumbnails