måndag 27 april 2015

Söndag i växthuset

Hela söndagen tillbringade jag härinne. Det småregnade hela dagen, men det var perfekt eftersom jag skolade om små frösådda plantor, och de blev lagom blöta genom att ställas utanför en stund. En hel del är fortfarande lite provisoriskt i växthuset men fungerar ändå bra. 


Planteringsbordet är till exempel ett gammalt skrivbord som stod i huset när jag flyttade hit. Men eftersom det är ett skrivbord så är det för lågt för att ha som arbetsbord och jag har ställt det på några lättbetongblock. Perfekt arbetshöjd. Fick inte alls så ont i ryggen som jag brukar få vid den här typen av arbete. 


Den större fruktlådan har jag fått av mamma och pappa, och ska upp på väggen som hylla. Den lilla lådan med penséer kommer ifrån Solhaga och termometern har jag också fått av föräldrarna.Igår var det inte så varmt härinne, men när jag kom hem idag var det varmt och skönt eftersom solen sken ett litet tag på eftermiddagen. Ute var det minsann inte så himla skönt. Återstår att se hur det känns imorgon när jag slutar tidigt. Varmare, hoppas jag. 


2 kommentarer:

Nora sa...

Va härligt att ha ett växthus att stå i när det regnar! Tror nog både du och växterna kommer trivas där inne!
Kram Nora

Marina sa...

Så mysigt det ser ut! Låter härligt att du stod där när det regnade lite. Man är ju ändå mer ute i ett växthus än när man är inomhus men ändå är man skyddad mot regn och vind.

Kram

Related Posts with Thumbnails