torsdag 10 mars 2016

Öppet för inspektion

Isolering, plast och reglar är kanske inte det allra roligaste man kan titta på. Men det är vad jag bjuder på idag. Bygget har nämligen tagit ännu ett stort kliv idag, när det öppnades upp mellan utbyggnaden och köket. Nu kan man verkligen förstå hur det kommer att bli. Jag har ju varit inne i utbyggnaden för första gången. Mäktigt. 


Inifrån köket. Från öppningen/gränsen mellan gammal och nytt. 


Utsikten över altanen kommer att bli perfekt. Det känns otroligt rymligt. Det är nog bra att jag planerar för ett betydligt mycket större köksbord. Det nuvarande kommer att se lite fjuttigt ut. Tyvärr är lukten i huset mindre angenäm just nu. Isolering luktar hamsterbur eller något annat äckligt. Och dammet ska vi inte prata om. Det är överallt! Men det är ingen idé med storstädning i det här skedet. Gips brukar vara sanslöst dammigt, och det har ju inte kommit upp ännu. På måndag kommer förhoppningsvis golvet.  

5 kommentarer:

Almbacken sa...

Det kommer att bli ett riktigt trevligt och ljust rum det där. Och nu är det ju snart bara det roliga kvar.

Trevlig helg!
Kram
Maria

Fröken Grön sa...

Jisses, så bra det där blir! Jag blir nästan lite avundsjuk över allt det roliga du har framför dig. Tror nästan jag kommer att bjuda in mig själv för inspektion när allt är klart, hihi!

Idag skiner solen. Kanske kan det bli lite trädgårdsaktiviteter om vi har tur.
Må så gott!

/Anna-Karin

FREEDOMtravel sa...

Vi har byggt mycket (flera lägenheter och en husbåt) så jag känner igen det där! Mycket jobb i början som inte ser så roligt ut, men desto roligare blir det med tiden!

Helena sa...

Vad fint det blir!!! Vilken bra idé det var att bygga ut! Ser fram emot att följa projektet vidare ... Kram!

Jord under naglarna sa...

Det där kommer att bli jättebra och lukten försvinner ju sen när man täckt in allt.

Related Posts with Thumbnails