tisdag 14 juni 2016

Saft, saft, rababersaft

Eftersom jag har haft ovanligt mycket rabarber i år, bestämde jag mig för att plocka av en del och göra rabarbersaft. Det blev två olika varianter. En med kardemumma och en med vanilj. Jag har hittills bara smakat dem medan de var lite varma. Då kunde jag inte känna någon större skillnad i smak. Kanske kommer det att vara skillnad när de fått stå ett tag. Rabarbersaft är hur som helst väldans gott. 


3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Lyxigt! Jag har i många år haft problem att odla rabarber, dom vill sig inte, men i år blev det i alla fall två små omgångar och det blev till en liten kompott som jag lade ovanpå pannacotta, det kändes lyxigt så!
Agneta kram

FREEDOMtravel sa...

Rabarber är ju så himla gott! Vi odlar inget (bor på båt) men om jag har tur kanske jag får lite rabarber av mamma ;)

Rosor och ruiner sa...

mmm, det ser verkligen supergott och läskande ut! Borde kanske göra saft jag med, även om jag nu inte har så där värst mycket rabarber i år. Har ju bara räddat undan en planta när jag täckte över vårt fulhörn pga kirskål för något år sen. Men den blir väl större får jag hoppas!

Kram Gunilla

Related Posts with Thumbnails