fredag 18 april 2014

Några inredningsdetaljer

Som jag skrev häromdagen så har jag äntligen slutfört ett litet projekt inomhus. Närmare bestämt vid datorhörnan ovanför trappan. Det var ju länge sedan själva platsen blev klar men gardinen har dröjt. Först var jag inte säker på vilken gardin jag ville ha här och sedan gällde det att få tummen ur.


Slutligen kom jag på att jag kunde använda ett tyg som jag redan hade. Det är ett gammal IKEA-tyg som tidigare varit en dubbel gardinkappa. Nu delades den på mitten och fick bli två längder istället. Det fick bli en svart gardinstång från Jysk och enkla ringar och nypor upptill. 


Nu är tyget inte längre är dubbelt kan solen bryta igenom mönstret sådär lagom mycket. Jag tycker att det är ett väldigt sött mönster i all sin enkelhet. "Äggen" jag fick förra påsken har äntligen kommit upp i hängande position också, de ha hittills bara fått ligga. Just nu har jag valt att låta gardinen hänga rakt ned men det går också att fästa upp dem bakom nycklarna jag köpte på Klinta för några år sedan. På det hela taget är jag nöjd med att det nu ser mer ombonat ut i fönstret. 


Ha en fin Långfredag!

3 kommentarer:

Marina sa...

Jättefint och hur bra som helst när man kan återanvända något man redan har. Mycket fina ägg!

Hoppas du har en skön påskhelg!
Kram

Rosor och ruiner sa...

Det blev jättefint, ljust coh fräscht med vit gardin! Fint mönster var det också!
Önskar dig en skön påskhelg!

Ulrika sa...

Jättefint!
Nycklarna gillar jag mycket. Lite lagom finurliga.
Ulrika

Related Posts with Thumbnails