söndag 27 april 2014

Promenad vid vatten

Förra veckan tog mamma och jag en promenad i en beteshage. Det var verkligen en riktig idyll, som taget ur Madicken eller Barnen i Bullerbyn. En liten bäck slingrade sig fram och vitsipporna blommade överallt. Men det är påtagligt nu när jag tittar på bilderna att grönskan har fullkomligt exploderat sedan förra lördagen. 


Den här helgen har varit väldigt fin med soligt och härligt väder. Jag har förstås varit ute nästan hela tiden. Potatisen har kommit i jorden. Rädisor och bondbönor likaså. Jag ska vänta med övriga fröer. Funderar på om jag var lite för snabb förra året. Det blev inga bra skördar då. 


Gräsmattan har blivit klippt en andra gång, altanrabatten är färdigrensad och pionrabatten är klar till en tredjedel. Nu är det bara en kort arbetsvecka som ligger framför mig. Jag arbetar i två vanliga dagar och en halvdag. Nice! 

 

1 kommentar:

Marina sa...

Härliga natur och hundbilder!
Kort vecka är bra. Jag skulle så gärna ta semester imorgon för det ska ju vara fint väder. Det går nog inte att vara ledig hela dagen men har jag tur så kan jag ta ledigt på eftermiddagen. Bättre än inget ;)

Kram

Related Posts with Thumbnails