måndag 14 november 2011

En enkel och en repris

Här kommer ett litet inlägg från mig, idag igen. Jag var ju ute en sväng igår och plockade lite material. Här är det som det resulterade i.


Det blev en enkel krans till dörren bestående av blåbärs- och lingonris. Lingonris är inte enkelt att få tag i här omkring, så jag var glad när det växte precis intill blåbärsriset.


Mossa finns det desto mer av. Så det fick bli en repris av förra årets mosshjärta. Just nu sitter det små kvistar med lärkkottar på det också.Svårt, svårt att få till vettiga bilder när det börjat skymma. Och det har det ju trots att jag kom hem ganska tidigt idag. Just nu hänger de små alstren i alla fall såhär. De kommer säkert att få flytta vad det lider.

4 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Fina gröna dekorationer hos dig - mosshjärtat med de små lärkkottarna gillade jag skarpt. Själv har jag pysslat lite nu i kväll och gjort gröna bollar som ska upp i morgon var det tänkt.

Kram Anna Vattenkanna

Marina sa...

Jag har börjat fundera lite på vad jag ska göra för kransar mm i år. Skrev en liten lista (så klart!) i går. Det blir absolut inget gjort innan söndag i alla fall men så orkar jag kanske inte (efter kalaset på lördag). Vi får se...

Jättefina saker du gjort. Det är bra att kunna flytta efter tycker o smak.

Kram!

Livet på solsidan sa...

Mossigt värre, men mycket snyggt! :) Du är verkligen duktig på att göra kransar.

Och du gav mig en idé vad jag kan göra med mossan i min trädgård... Tack!


Hälsar Tamara

Jenny sa...

Vad fint Karin!

Kraam Jenny

Related Posts with Thumbnails