söndag 6 november 2011

Sötaste piontavlan

Jag lovade igår att jag skulle visa en av mina fina presenter (jag fyllde år i fredags). Den här söta piontavlan fick jag av mamma och pappa. Motivet är tryckt på en metallplåt. Jag är ju som bekant väldigt förtjust i pioner, så den passar väldigt bra hos mig. (I min pionrabatt har jag hittills tolv olika sorter och det ska absolut bli fler.)


Just nu står tavlan lutad i fönstret på ovanvåningen. Den ska sitta på väggen till vänster sedan. Det blir en perfekt placering, eftersom jag kommer att se den från min blivande datorplats framför fönstret.Höstlovet har svischat förbi som vanligt, och imorgon är det jobb igen. Men det är inte så farligt, för jag vet att tiden fram till jullovet brukar rusa fram. Dessutom pratade jag med brorsan idag och fick lite nya saker att sysselsätta mig med. Han ska ha julmarknad tillsammans med sin flickvän i början av december, och till den ska jag pyssla lite saker att sälja. Sånt är kul, tycker jag.
Må så gott!

3 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Grattis i efterskott, Karin! Vilken jättesöt tavla du har fått, - den hade passat bra här hemma hos mig också! Kan bara hålla med dig om att pioner är fullkomligt fantastiska. Längtar redan till nästa sommar...

Julmarknad låter kul! Är det någonstans här i närheten kan du väl hojta till.

Ha en fin söndagkväll!
/Anna-Karin

Marina sa...

Mycket söt tavla! Passar nog perfekt till dig. Har du så många som 12 pioner? Det är en hel del tycker jag.
Julmarknad låter så mysigt så.

Kram!

Lotta sa...

Hittade din blogg idag och tycker den är jätte fin, jag gillar blandningen! Ha en bra vecka.

Related Posts with Thumbnails