tisdag 10 september 2013

Höstrabatten, en färgglad lyckträff

Jag är glad att jag bestämde mig för att göra min höstrabatt förra året. Jag är också glad att jag satte en hel massa zinnior i olika färger i den. Den har verkligen varit en färgklick hela sommaren. Nu har den också börjat fungera som fjärilsmagnet. I söndags var det flera amiraler där samtidigt. Tyvärr var de inte så sugna på att bli fotade. De fladdrade iväg bara jag närmade mig med kameran. Massor av olika färger, med det gemensamt att de är färgstarka. Däremot har många av blommorna samma form. Det är framför allt sköldpadds- och kärleksörten som sticker ut med annan form.


En kantskärare skulle nog vara en god investering också. Kanterna är bedrövliga. Det är visserligen tveksamt om det går att få någon stil på dem, med tanke på alla mullvadar och sorkar som beslutat sig för att sudda ut allt vad skarpa kanter heter. När jag kom hem idag överraskades jag av något ganska sjukt och lite chockerande i trädgården. Mer om det en annan dag. 

3 kommentarer:

Livet på solsidan sa...

Vilken snygg gott och blandatrabatt du lyckats få till. Helt fantastiska färger!

Hm. Sjukt och chockerande säger du? Låter lite läskigt...

Kram Tamara

Ulrika sa...

Vilken färgsprakande glädje!!!
Supersnyggt!
Ulrika

Marina sa...

Hm, lite lite nyfiken blir man ju. Skojar. Jättenyfiken!

Härligt med en färgsprakande rabatt nu på hösten. Den syns tydligt och de tär bra tycker jag. Man är ju inomhus mer menar jag.

Kram

Related Posts with Thumbnails