lördag 22 februari 2014

Före och efter, inomhus den här gången

Igår var jag inne i stan och det blev en hel del olika inköp. Jag känner mig synnerligen nöjd med samtliga. Några av dem kommer jag säkert att visa här. Det största var en ny matta till vardagsrummet. Har varit trött på den gamla länge nu. Den är dessutom väldigt fläckig (vilket turligt nog inte syns på bilden) och lite för liten. Det var alltså dags för en ny. 


Jag ville ha tag på en som gick i gråskala. (Den förra var mer beige.) En lite mörkare matta tänkte jag mig också, eftersom det känns mer praktiskt under ett soffbord där fika ofta intas. Så blev det också. En vändbar rölakan-matta, ett nummer större än den förra. 


Jag inser att det ser väldigt grått ut just nu, men det fina i kråksången är ju att det går att kombinera ihop med vilka färgglada dukar, kuddar eller andra textiler som helst. Under vår/sommarhalvåret har jag ju en helt annan "tavla" på väggen och den går ju inte i gråskala. Hittar jag något nytt snyggt tyg så gör jag kanske en ny tavla. 
Imorgon håller jag tummarna för att sista OS-dagen bjuder på någon skidmedalj och ett guld i hockey. Dagens tävlingar kändes ju lite mer som ett antiklimax. Kram på er!

3 kommentarer:

Marina sa...

Jaha, här sitter jag för att hinna dra igång frukosten innan skidorna börjar. Just nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan grädda nattjästa bullar. Gäller att ladda! ;)
Mycket snygg matta! Jag gillar verkligen grått och kanske just för att man kan kombinera så lätt med andra färger, om man vill. Blir nog hur bra som helst att fika med fötterna på den nya mattan (eller kanske ha fötterna uppdragna i soffan?) :)

Nu håller vi tummar och tår!
Kram

Mina Gröna Tankar sa...

Tänk vad detaljer gör! Mattan blev ett kanonlyft för rummet. Jättefin!

Ulrika sa...

Vilken snygg matta!
Grått är fint! Och perfekt att kombinera med alla andra färger man kan tänkas vilja ha. Vi kör också med grått i vardagsrummet. Just nu tillsammans med lila och lime. Ett tag var det turkos.
Kul att få "hälsa på" inne hos dig!
Kram Ulrika

Related Posts with Thumbnails