torsdag 31 mars 2016

Köpt och tjuvat

Här kommer några bilder från cottage-rabatten, där det både blommar och är annat på gång. Men först en bild på snödropparna i höstrabatten. Att de är dubbla syns inte förrän man vänder på dem. Men då är de desto läckrare. Varför har jag inte fler av dessa?! Kanske för att de inte är superbilliga att köpa. (Det är mycket billigare att sno växter ur diken!)



Pionen Starlight har redan kommit upp ganska mycket. Den planterade jag förra året och då fick jag aldrig se den blomma men det får jag förhoppningsvis i år. De rosa pärlhyacinterna är verkligen söta. Hoppas att de vill sprida sig lite. I år blommar de med tre (!) blommor. 



Sist men inte minst, snöklockan jag stal ur diket häromveckan. Den verkar inte ha något emot att ha blivit "tjuvad" från sin gamla växtplats...

1 kommentar:

Rosor och ruiner sa...

Åh, härligt med pioner som sticker upp ur jorden, dina har kommit lite längre än mina, men visst är det ljuvligt när man ser de där små skotten komma upp! Fina snödroppar de där dubbla! Tänk vilken ljuvlig tid vi har nu framför oss!

Kram Gunilla

Related Posts with Thumbnails