tisdag 26 april 2016

Rosa fluff

Nejlikan är en blomma som jag inte är speciellt förtjust i. Med vissa undantag. Om de sitter som enstaka "utfyllnadsblommor" i en bukett gillar jag dem inte. Om de är många av samma färg tillsammans i en bukett gillar jag dem mycket. Speciellt om de är rosa.  


De här köpte jag på ICA för samma summa som man vanligtvis köper tio tulpaner. Men medan tio tulpaner överlever i en vecka om man har tur, så går dessa in på sin tredje vecka. Det är bra valuta för pengarna. Dessutom har varenda liten knopp slagit ut. Nu står de i mellanrummet på mormors gamla soffbord. Bordet har stått på vinden sedan jag flyttade hit men nu passade det att ta fram det igen. Det är ett Carl Malmsten-bord i ek och nu får det stå tillsammans med mormor fåtölj igen. 


2 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Jättefina nejlikor! Efter att ha varit hopplöst ute, tycker jag nu det kommer nya sorter som jag verkligen börjar gilla och snacka om valuta för pengarna!
Allt gott
/Anette

Snäckskalsdalen. sa...

Nejlikor är fantastiska och sedan dom kommit i så många roliga färger tycker jag jättemycket om dom! Och dom små, dom du väl har här är fantastiska! Och tänk så länge dom stått! Nu blev jag sugen på att köpa en fina bukett jag också!
Vilket fint bord! Du har inte fler sådana där klenoder stående på vinden?! Roligt är det när det kommer fram och till nytta. Riktigt hantverk!
Agneta kram

Related Posts with Thumbnails