Det blev inte mycket gjort igår. Bara lite bröd och sedan Paprika- och chilimarmelad. Marmeladen är jättegod till ost och kex. Jag blev inspirerad att göra marmelad på paprika när jag åt Alunbrukets goda smörgås med brie och paprikamarmelad. Receptet har jag dock hittat på själv eftersom jag inte funnit något recept på annat sätt. Min variant är spetsad med chili.
Den fina påskliljan är en Dick Wilden.
Idag blir det först dammsugning (jippi!) och sedan ska jag nog ut och ge gräsmattan en omgång med gräsklippparen (om det inte är för blött). Jag ska titta in till er, kära bloggvänner, också och se vad ni hittat på. Ha en fin fredag!
7 kommentarer:
Hej Karin!
Din paprika och chilimarmelad ser god ut:)
Ha en trevlig helg!
Kraam Jenny
Hej Karin!
Vet tyvärr inte något om fänkål men det låter otroligt att den skulle bli så hög. Hoppas du får bra väder i morgon så ni kan klippa. Vår gräsmatta på halva tomten har blivit så himla sliten och ful efter vintern.
Kram Anna
Hej vännen!
Vad duktig du är... här går livet i för många knop för att hinna med någonting känns det som. ;O)
Så fint det börjar att blomma i din trädgård! Nu är det bara solen och värmen som fattas!
Jättekramen från mig!
Hej Karin!
Vad du är duktig - marmeladerna ser fantastiska ut.
Hoppas du har en skön lördagskväll!
Kram Camilla
Låter som en god marmelad, kunde du klippa gräset? Här har det inte gjort annat än regnat och varit blött och grått. Ingen sommar här inte.
Ha det gott!
Kram
Mums, vad god marmeladen ser ut! Härlig bild....Ha en sköön söndag! Kramis Therese
Åh det där såg gott ut! Har aldrig smakat paprikamarmelad eller tomatmarmelad för den delen heller. Har kört på traditionella bärmarmelader men det här lät som en spännande kombination.
Ha en mysig kväll!
KRAM Anna
Skicka en kommentar