Sedan jag kom hem har jag också hunnit slipa lite, måla lite och baka kakor. Julkakorna var slut och jag hade sådana där Nigella-chokladknappar hemma, som jag ville testa. Receptet är egentligen kakor med cashew-nötter men man kan byta ut dem mot vilka godsaker man vill. Eftersom jag hade polkagrisar kvar från julen så fick det bli en choklad- och polkakombination. Mycket lyckat, faktiskt.
Det var oväntat lätt att krossa polkagrisarna i morteln. Knapparna var också riktigt bra. Smälter inte sönder på samma sätt som blockchoklad. Det är säkert en massa fiffiga E-nummer som åstadkommer detta.
Varsågoda! Ta för er...
2 kommentarer:
Mmmmm!!
Vilken strålande idé!
Ser farligt gott ut också. Är nämligen ett riktigt kakmonster... ;)
Kram Ellinor på Gillberg
Tack, det var underbart goda :)
Ha det gott, kram Marie
Skicka en kommentar