torsdag 27 januari 2011

Några meter tyg

För ovanlighetens skull så for jag in till stan direkt efter jobbet. Var ju tvungen att titta om det fanns några fina tyger på Åhléns, innan rean på textil tog slut. Hittade två stycken. Skulle gärna ha köpt fler om det funnits något lite gammeldags i rosa, men det fanns det inte. Det var mest grafiska mönster och ränder i färger som jag inte alls var sugen på.

Vet precis vad jag ska använda dessa tyger till. Det kommer ni få se när det är klart, förstås. Men jag skulle velat hitta lite "reservtyger" också, att hitta på annat skoj med.

Bara en dag till. Sedan HELG!

4 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Då kanske jag kan få lite syinspiration - det behöver jag. Jag har lust att sy ett par kuddfodral men det blir liksom itne av. Jag vet inte vad det är som håller tillbaka mig riktigt. Men ser jag då tillräckligt många fina sy-alster så kanske jag gfetr mig själv en spark i baken tillslut :-).

Ha en bra helg!

Kram M

Marie//Tekla Maräng sa...

Så härligt men lite synd att du inte hittade flera tyger som du ville ha.
Spännande att se vad det blir.
Trevlig helg:)

Marina sa...

Snyggt tyg och det påminner en del om tapeten dottern valt till sitt rum nu. Hennes botten går i i mörkrött och sen de där svarta stjälkarna och magnolior i grått och vitt.

Ha en bra helg! Kram!

Fröken Fräken sa...

Vilka snygga tyger - de var minsann inte på rea här! Hmpf! Nu är det väl mest höstens tyger som reas ut så då blir det ju lite mer mörka färgskalor. Här ska det snart sättas sax i tyg och sys :-)

Related Posts with Thumbnails