lördag 15 januari 2011

Pasteller

Hej!
Hur har Ni det såhär mitt i årets fattigaste månad? Själv har jag det bra. Har stökat bort julen idag. Känns inte så dumt faktiskt. Granen gav egentligen upp för länge sedan. Den hade antagit en matt, grå ton. Men nu är den väck och plötsligt kändes vardagsrummet alldeles tomt och stort.

På ovanvåningen är det en pastellig blomsterprakt i söderfönstret. Det är vid det här fönstret som jag ska ha min blogghörna, är det tänkt. Någon gång, när rummet är klart och jag har hittat ett lagom litet skrivbord. Det är det jag spanar mest efter på loppisar, men hittills har jag bitit i gräset.Nu blir det middag och sedan lite zappande vid dumburken. Kram!

5 kommentarer:

Hanna sa...

Så fint du har det.
Kram
Hanna

A House With A View sa...

Halkade in här från en annan blogg! Häärliga blommor, ljuvliga!

kraaam aka

Hem och Harmoni Marie sa...

Jag tog också bort de sista spåren av jul idag, ganska skönt!
Gick o spanade på att köpa tulpaner för vårkänsla men eftersom det var tulpanens dag så var de extra dyra... så jag väntar ett par dagar med att köpa en bukett.
Fina blommor du har i fönstret, lyser upp. Hoppas du hittar ditt skrivbord snart!

Kram Marie

Marina sa...

Sitter här mätt som bara den. Har precis varit på kalas några km från ditt.

Fina blommor du har. Det är härligt med lite fint inne nu innan man kan börja njuta av blomster där ute. Köpte en orkidé på IKEA förra veckan och tulpaner finns också här hemma.

Kram!

Fröken Fräken sa...

Det är ju nu man får utnyttja den magra plånboken och köpa amaryllisar som reas ut för nästan ingenting och pigga upp sig med!

SKönt att höra att fler inte fattar grejen med maillegkaniner! Okej om man är barn, men som vuxen att ha mjukdjur..känns lite konstigt, tycker jag med...

Related Posts with Thumbnails