söndag 25 augusti 2013

Växtmarknad med lyckad skörd

Idag hade jag en härlig förmiddag på växtmarknaden vid Bäckaskogs slott. I år kom vi (jag och mamma) dit när de öppnade, och det fanns fler växter kvar än tidigare gånger jag varit där. Jag tycker att "skörden" blev ganska god. Två rudbeckior, två rosa riddarsporrar, en fuchsia och en sätt-vitlök. 


Raspberry Truffle

De två rudbeckiorna har förstås hamnat i höstrabatten. Den här ovanför skulle jag nästan kunna köpa enbart för namnets skull. Raspberry Truffle, låter väl lockande? Cheyenne Spirit låter också bra. Två solhattar i lite rödare toner än tidigare, med andra ord. Passar ypperligt ihop med solbruden Moerheim Beauty men kanske lite sämre tillsammans med solhatten Magnus

Cheyenne Spirit

Fuchsian Paula Jane ska inte sitta i någon rabatt utan övervintras, för att nästa sommar, förhoppningsvis, kunna stå i kruka på brunnslocket bredvid skuggrabatten. Förutom lyckade inköp så var det förstås mycket trevligt att träffa ett skönt gäng bloggare igen. "Fröken Grön", "Marinas trädgård", "Välkommen till Millan", "Vardag, trädgård och lite av varje", samt "Livet på Solsidan" fanns på plats. Härligt att se er igen, tjejer! 

Paula Jane

Nu i kväll (vid 21.30!) parkerade en jättestor container på min infart. Imorgon kommer det börja hända stora grejer här. Mer om det en annan dag. 

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Vad roligt det var att få träffas "på riktigt"! Fin skörd du lyckades få.
Ha det bra
Ulrika

Hanna sa...

fint

Marina sa...

Absolut alltid lika roligt att träffas! Hoppas det blir snart igen.

Kul att du gjorde fynd du är nöjd med. Jag blev också nöjd med mina.

Hoppas det går bra med ditt "projekt".

Kram

Nora sa...

Vilka snygga Solhattar du hittade!
Nu blev jag nyfiken på vad det är för projekt du har på gång......du berättar väl? :-)
Kram!

Berit sa...

Härlig och fina inköp.
Ha en underbar dag!!

Millan sa...

Ja det var roligt att ses!
Tycker om dina rudbeckior ska bli kul att se dom tillsammans med annat i rabatterna.

Ha det gott!
Kram

Fröken Grön sa...

Du gjorde fina fynd, du! Själv är jag nöjd med mina pumpor. Alltid lika roligt att träffas! Hoppas det blir ett nytt tillfälle snart igen.

Har hört ryktas att du har ett "vykort" med i senaste numret av Hus&Hem. Måste ta mig till affären och spana in det imorgon!

Lycka till med takläggningen!

Related Posts with Thumbnails