fredag 7 mars 2014

Månadsbilder ~ Mars

Dags för månadsbilder igen. Den här gången finns det dessutom några små skillnader i bilderna, jämfört med tidigare. Vid husets sydgavel syns nu den yta där växthuset ska stå. Det är utgrävt och förberett. Dessutom ligger ett lass stenmjöl på toppen som plattorna sedan ska ligga på. 


Slänten är utjämnad och betydligt mindre brant. Det är fortfarande en del kvar att jämna ut med krattan, men idag hann jag göra lite till så nu är det mindre än hälften kvar att fixa. Med lite flyt kanske det går att få klart i helgen. Det var stor skillnad att kratta idag. Inte alls lika kladdigt som förra helgen. Det har verkligen torkat upp mycket de senaste dagarna. 


Till höger i bild, där bakom portalen, skymtar växthuset. Det var ett mycket mindre lass än jag räknat med som kom igår. Det kom dessutom mycket tidigare än beräknat. Mars, april var det sagt. Men tack vare den milda vintern så är det alltså redan här. 


4 kommentarer:

Jord under naglarna sa...

Härligt! Växthuset på gång alltså?! Roligt att något kommer tidigare än beräknat, eller det beror ju på förstås, men det finns ju hemma tills den dagen man ska sätta upp det iaf.

Nora sa...

Lycka till med monteringen av växthuset så småningom! Skall bli roligt att se bilder på det när det är klart.
Trevlig helg! Kram!

Marina sa...

Härligt att det går framåt nu, med stormsteg! Det finns många fördelar med tidig vår och mild vinter.

Kram

Fröken Grön sa...

Läckert att projektet är igång, Karin!
Can't wait to se the result!
Nu håller vi tummarna för att SMHI har rätt om den där utlovade solen som ska förgylla vår helg.
Kram!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails