lördag 25 oktober 2014

Har tappat sugen

Det finns fortfarande en hel del som jag skulle kunna göra ute på tomten, men jag har tappat lusten. Det är förstås saker som jag verkligen måste göra, om växter och krukor inte ska förstöras i vinter. Som att plantera om och ta in fuchsior och pelargoner, men jag kommer mig inte för. Det synnerligen deppiga vädret och det faktum att jag dragit på mig ännu en förkylning gör ju inte saken bättre. Snart får jag dock ta mig i kragen vare sig jag känner för det eller inte. 


Med lite tur så skulle vädret kunna bli drägligt imorgon och då borde jag verkligen ta tag i alla de där måste-sakerna. Vissa saker borde ju locka till att vara ute även nu. Det faktum att flera rosor fortfarande knoppas och blommar till exempel. A Shropshire Lad har två så här vackra blommor just nu. När man ser dem är det svårt att tro att vi närmar oss slutet av oktober. 

Nu ska jag fylla på min kopp med lite mer varmt te och honung, och hoppas att det gör underverk för min raspiga hals. 

Ha en fortsatt skön lördag! 

1 kommentar:

Marina sa...

Men va trist med förkylning nu. Har du några lediga dagar i kommande vecka? Hoppas det så du kan vila lite och hämta energi.

Det är ju lite lurigt det där med måsten. Egentligen har du ju ett val. Du kan låta krukorna med fuchsior mm stå kvar ute och frysa och sedan köpa nya till våren. Valet finns ;).
Förstår hur du menar ändå men ibland blir det lite lättare att komma till skott om man ändå känner att man faktiskt gjort valet själv, inte för att man måste. Hoppas du förstår hur jag menar.

Idag var det skidor för första gången denna säsongen. "Bara" utför iofs. Jag gillar längd bättre. Jag vet ju att du också gillar det där med vintersändningarna, Vinterstudion mm.

Får väl se hur det blir med vädret imorgon.

Kram och krya på dig!

Related Posts with Thumbnails