söndag 13 maj 2012

Klick, klick, klick

Det är inte klokt hur enkelt det är att beställa hem växter på nätet. Svisch, säger det bara. Igår kom de växter som jag beställt till lila rabatten framför det svarta planket. Det var lite blandat smått och gott, i lila och silvriga toner. 

Näva Plenum. Bild från odla.nu.


Det är spännande när själva kartongen kommer med alla sina påsar med rötter inuti. De ser ju inte mycket ut för världen, men enligt den lilla broschyren som medföljde så ska de vara mer livskraftiga och bli större än plantor man köper i kruka. Återstår att se om det stämmer. 


Stockros Blackberry Ripple. Bild från odla.nu.

Jättevallmon Patty´s Plum. Bild från odla.nu.

I ärlighetens namn så kom det faktiskt med tre pioner också i beställningen. Bland annat en Coral Charm. Vad kan man säga, annat än: Ljuvlig!


Slutligen hoppas jag att alla ni som inte sett Downton Abbey tog chansen nu ikväll när de började reprisera den på svt. 

3 kommentarer:

Marina sa...

Det är SÅ lätt att klicka hem växer. Jag slänger ofta mailen från Odla för att jag vet att jag har för lätt att beställa.

Nävan har jag och den gillar jag mycket.
Jättevallmon kom i min brevlåda förra veckan och är planterad. SKulle haft två till egentligen men lyckades klicka fel. Sen tyckte jag att det blev lite väl dyrt att beställa igen med tanke på frakten så jag får klara mig till de förökar sig själva.

Kramar!

Kortvecka = yes!

Hanna sa...

söta bilder.
Nu fungerar äntligen min gamla blogg, så Välkommen att titta in, om du vill.
Kram
Hanna

Fröken Grön sa...

Näthandel har jag testat en del, men aldrig växter. Hmmm, kanske lika bra att jag inte ens bryr mig om att titta på de där sidorna, hihi!

Hoppas du har haft sköna lediga dagar och att helgen blir likaledes fin!

/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails