måndag 21 maj 2012

Tulpantider

Det blev visst ett långt blogguppehåll. Och jag vet inte ens  varför. Min enda, om än något diffusa, förklaring är att det helt enkelt inte blivit av. Då finns det ändå mycket att visa från trädgården, eftersom det just nu fullkomligt exploderar där. 


Kanske hänger bloggtorkan ihop med att jag verkligen håller på med allt på samma gång där ute. Ingen struktur alls. Rensar den ena rabatten, planterar i den andra, påbörjar rosbuskage, målar plank, täcker över stubbar, osv osv...


En av de saker som finns att visa är i alla fall mina tulpaner. De har blommat snällt och länge. Hoppas nu bara att de kan få finnas kvar till nästa år. Jag tror att någon nedrans sork har ätit upp alla de vita jag hade förra året. Det har bara kommit två små stackare i år.  Kram från

(som ska försöka bli lite flitigare på bloggen framöver)

5 kommentarer:

Tiger sa...

Så många vackra tulpaner! Det är inte lätt att hinna med allt som blommar nu.

Försommarhälsningar
Elisabet

Nora sa...

Vilka härliga tulpaner! Jag känner igen att man "springer på alla bollar" samtidigt. Jag gör precis samma sak....det är ju så mycket man vill hinna med:-)

Hanna sa...

Så vackra.
Ha en fin dag!
Kram
Hanna

Marina sa...

Blogguppehåll gillas inte. Tulpaner gillas!
Lite skämt, du bloggar så klart när du vill och hinner.

Det var varmt idag och när jag kom hem tog jag vägen direkt ut efter att ha lämnat av väskan. Det funkade att plantera ut luktärtor (köpte en bytta med blandade färger på Solhaga men hoppas på vita och lavendel också) och purjolök i vita byxor minsann.

Kram

Livet på solsidan sa...

Haha! Skönt att höra att det finns fler som är överallt och ingenstans i trädgården. Men lite ostrukturerat är säkert nyttigt för kreativiteten. Eller nåt ;)

Hoppas du får lycka med dina inköp!

Kram Tamara

Related Posts with Thumbnails