lördag 26 maj 2012

Vad tycker ni?

Vi fortsätter på det inslagna spåret med lyckliga slumpar. En annan lycklig slump är min klematis som sitter i lila- och silverrabatten. Jag köpte den på Bäckaskogs växtmarknad i höstas. Den skulle sitta på en helt annan plats, men eftersom portal-byggnationen som den skulle sitta vid inte var klar så jordslog jag den bara. Men den verkar trivas i alla fall. Utan pjosk och pjolt. 


Men den är ju vit och sitter i en lila och silverfärgad rabatt. Helt fel egentligen, men ändå rätt. Den har dessutom lite, lite lila vid stjälken. 


Frågan är om den ska få sitta kvar. Eller om den ska flytta till den plats som den var tänkt för. Vad tycker ni? Det går ju alltid att köpa en annan till den där portalen som var ursprungsplatsen. Men å andra sidan är den ju vit och mitt färgtema i rabatten spricker redan innan det börjat blomma. Ja, hur göra?! Hoppas Ni får en härlig, solig lördag! 

3 kommentarer:

Nora sa...

Jag röstar för att den skall få bo kvar där den är......den verkar ju trivas så himla bra där:-)

Trevlig helg!

Marina sa...

Jag tycker ju att vitt passar in överallt faktiskt. Den passar säkert på båda ställena men kanske onödigt att flytta den eftersom den, som sagt, passar in.

Kramar!

Livet på solsidan sa...

Håller med föregående. Den verkar hittat sin plats. Flyttar du den kanske den "strejkar" och det vore ju synd...

Sitter och håller tummarna för Loreen. Med tanke på låtarna jag hört hittills borde hon ha segern som i en liten ask.

Ha det bra!
Kram Tamara

Related Posts with Thumbnails