fredag 18 januari 2013

Bleka pasteller och svart kontrast

Igår hann jag precis hem innan solen hade gått ner helt och hållet. Det blir verkligen speciella färger vid solnedgången, vare sig det är vinter, sommar eller mitt emellan. Igår var det mjukt pastelligt. Bilden nedanför är fotat från grindhålet och mot framsidan. Tror faktiskt inte att jag har fotat ur den här vinkeln tidigare. 


När jag vred kameran åt andra hållet, mot baksidan av tomten, var det portalen som hamnade i blickfånget. Den är jag så nöjd med. Det kommer att bli kanon när liguterhäcken vid sidorna vuxit upp. 


Rådjuren mumsade i sig en del av häcken innan jul, men de tog mest bladen. Haren bryr sig inte om att det finns en portal, den skuttar mellan häckplantorna istället. I alla fyra hörnen av portalen hade det bildats istappar. Faktiskt inte helt fel.  


Helg igen! Inte utan att det är ganska skönt, även om den här veckan har gått betydligt mycket snabbare än den förra. Ha det gôtt! 

3 kommentarer:

Marina sa...

Fredag och helg är nog alltid underbart.
Härligt att hinna hem innan mörkrets intåg. Jag ska ut i morgon med kameran för jag har inte hunnit hem i tid nu under veckan.
Helt klart ska du vara stolt och nöjd över din svarta portal. Den gör sig så bra. Extra fin med istapparna.

Kram

Livet på solsidan sa...

Ja, toppen med fredag. Nu har vi hela helgen kvar. Det gillar vi väl!

Det är nästan nåt magiskt med ljuset i översta bilden. Vackert!

Hoppas du får en toppenhelg och att du får möjlighet att göra precis det du vill.
Kram Tamara

Fröken Grön sa...

Oj, den där portalen har jag missat när den kom på plats! Verkligen en toppenmodell du har fått dit, - var hittar man en sådan? (Säkert hemmasnickrad, om jag känner dig och din händige far rätt...)

Må så gott i veckan som kommer!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails