söndag 27 januari 2013

Det lilla extra

Just nu ser det ut såhär i vardagsrummet, vid soffhörnan. Ny duk, nytt ljus på nytt fat och nya tulpaner. Julen är utstädad med råge, men lite vinrött är det ändå på soffbordet. Men vinrött är inte juligt, bara vintrigt, tycker jag.  


Duken och fatet fick jag i julklapp. Tillsammans med det skruvade ljuset matchar det bra. Ljuset köpte jag på "min" ICA-butik i Hörby igår. Det är en alldeles utmärkt butik som har lite mer än bara det vanliga matutbudet. En ICA med det lilla extra skulle man nog kunna säga. Tulpaner köper jag nästan en gång i veckan såhär års. Den är gången blev det en rosa variant med vita kanter. Det är kul att variera färgerna lite. Jag köpte två primulor också men de syns inte i bild. De står bakom fotografens rygg. 


En ny vecka är på ingång och jag börjar med studiedag. Lite trist att behöva jobba till 16.30 när jag i vanliga fall slutar tidigt på måndagar. Bara att gilla läget. 

5 kommentarer:

mitt gröna hjärta sa...

Hej Karin, hoppas att allt är bra med dig, fint du fixat! Vill bara kika in och tipsa om en tävling hos mig just nu där man kan vinna en bukett inför Alla Hjärtans Dag. Kika gärna in! Ha det så gott
Jenny

Hanna sa...

så fint, är det en målad tavla eller är det ett tyg, så snyggt.
kram
Hanna

Marina sa...

Vinrött är en fin färg som passar bra nu tycker jag.
Jag köper också ofta tulpaner nu men glömde det i torsdags när jag handlade. Känns lite tomt. Pärlhyacinter har jag iofs men de blir så långa här inne för det är så pass mörk fortfarande.
Hoppas du får en bra dag i morgon även om den blir längre än önskat.

Kram

Livet på solsidan sa...

Så fint och mysigt du har det! Och vilken bra form du har på soffbordet. Har inte sett ett sådan tidigare. Smart!

Apropå lavendelsådden. Jag sådde ifjol (första gången) och de blev hur bra som helst. Visserligen blommade de inte förrän i slutet av sommaren, men ändå. Kanske var det bara nybörjartur ;)

Kram Tamara

Fröken Grön sa...

Det ser hur vårligt och krispigt fräscht ut som helst!
Och nog kan man göra ett och annat fynd på ICA.
Ha nu en riktigt skön helg!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails