onsdag 16 januari 2013

Vintervitt

Om jag hade varit hemma idag så hade jag kanske kunnat fota en sån här bild. Det ligger snö ute igen, det är gnistrande kallt (nu vid 18-tiden på kvällen -12) och solen sken idag. Men det där med solen vet jag mest för att barnen fick den i ögonen och ville rulla ner persiennerna i klassrummet. Man vill ju helst njuta så mycket som möjligt av det naturliga ljuset men det är ju svårt för de stackars barnen att arbeta med solen rätt i ögonen. 


Man får väl helt enkelt hoppas att solen visar sig även till helgen. Kylan skulle däremot kunna "tagga ner" lite. Jag får ju elda som en tok i kaminen för att hålla värmen här hemma. Men vid datorn är det skönt, för här har jag ett element vid fötterna. Till helgen blir det nog lite fröbeställningar på datorn. Jag satt och bläddrade i några kataloger igår och prickade för det jag vill ha. Det blev mycket. Framför allt luktärtor (som vanligt!), men även zinnior. Jag vet inte vad det är som har flugit i mig, jag har ju aldrig gillat den typen av blommor tidigare! Det kanske är mitt nya trädgårds-jag...


Ha en fortsatt fin vecka! 

2 kommentarer:

Marina sa...

Att gilla zinnor har jag inte kommit till ännu men jag kanske ändrar mig så småningom. :)

Visst var det underbart vackert idag. Jag njöt också mest genom klassrumsfönstret men jag gick ut och in ett antal gånger också och då stack jag snabbt näsan mot himlen och njöt (i kylan).

Kram

Nyanser av vitt sa...

Men visst är det härligt med snön...
Kram Agneta

Related Posts with Thumbnails