måndag 7 januari 2013

Känner suget

Oj, oj, oj vad det var segt imorse när klockan ringde och det var dags att gå upp. Mörkt var det också. Jag har ju inte gått upp i mörker sedan före julafton. Men det är bara att bita ihop och tänka att det inte är mer än sex veckor till sportlovet. Och även om jag ännu inte beställt några fröer så kan man ju inte göra annat än att sukta efter trädgårdssäsongen. Speciellt sugen är jag på att dra på dessa, som låg i ett av paketen under julgranen. Ett par trekvartslånga GardenGirl-byxor minsann. Jag hade inte ens skrivit upp det på önskelistan, men tomten (läs; mamma) vet ändå vad jag vill ha. 


Risken är väl bara att jag inte kommer våga använda dem till trädgårdsarbete, krypa runt på knä och sånt. Men nog vore det skönt att stoppa in vaddering i de där "knäfickorna", och slippa få helt röda knän när man rensar. 


Det gäller att jobba på med trädgården också. Så att den, så att säga, lever upp till byxorna. 


4 kommentarer:

Nora sa...

Vilken bra julklapp!

Marina sa...

Vilka jättefina byxor! Vi får väl ses någon dag i våra fina trädgårdsbyxor i sommar kanske:) Kanske ska vi göra det innan vi jordar ner dem?

För mig var det också tungt i morse. Jag hade god lust att vända på parkeringen när jag kom fram. Ville bara hem. Alla dessa fasta tider, tröttheten på kvällarna, så lite tid över till det jag egentligen vill göra...Jaja, det gäller att hitta glädjen i vardagen.
Du, jag funderar på om vi inte skulle ta och träffas en kväll? Prata lite trädgårdsplaner, fika lite...Vad tror du?

Kramar

Livet på solsidan sa...

Vilken perfekt julklapp. Tur mammsen har koll på vad dottern gillar :)

Tycker absolut att du ska införskaffa knäskydd! Det är bara så bra när man "kryper runt" i trädgården. Om du har möjlighet, satsa på ett par som är kraftiga och tjocka. Mina kommer från Fristads och är bara BÄST!

Ja, fy vad det är segt första dagarna efter ledigheten. Jobbigt är det innan man kommit i fas!

Kram Tamara

Fröken Grön sa...

De där byxorna kommer du att bo i! Jag har ett par likadana, fast med långa ben. Ett hett tips är att köpa knäskydden som finns till, - då kan man ligga på knä och rensa i TIMMAR utan större problem!

Hoppas du har haft en bra start på vårterminen!

/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails