tisdag 14 januari 2014

Visiter

Vintern kom på snabbvisit, men är nu väck igen. Men jag passade ändå på att ta in en massa ny ved när jag kom hem från jobbet. Skönt att göra det i någorlunda dagsljus, och man vet aldrig när snön och kylan tänker komma tillbaka. 


I söndags hade jag besök av den här lilla damen. Ja, husse och matte var förstås också med. Visst har bygdens busigaste valp blivit stor? Men nästan lika busig är hon. Lite blöt på bilderna också efter att ha fått duschas av ordentligt efter en väldigt geggig promenad. Men lite gegga och äckligt väder är inget som stoppar Alice, inte. Det är såå roligt att vara ute. 


Ikväll blir det nya trädgårdsprogrammet för min del. Är lite skeptisk till tävlingskonceptet, men en hel timme trädgård på tv är ju i alla fall ett steg i rätt riktning. Sen ser jag förstås fram emot den dag då ett trädgårdsprogram i stil med engelska "Gardeners world" kan få ta plats i den svenska tv-tablån. Hoppas kan man ju alltid!


2 kommentarer:

Livet på solsidan sa...

Vilken liten goding du hade på besök. Hur söt Alice som helst!

Har precis sett det nya trädgårdsprogrammet. Helt ok program. Fast jag hade nog förväntat mig mer kunskap hos deltagarna, men det är kanske stressen och pressen som visar sig. Vill inte ens tänka på hur min lott skulle sett ut. Haha! Vad tyckte du?

Kram Tamara

Marina sa...

Vilken söting!

Programmet såg jag och det var sådär tycker jag. Lite stressigt och ja, jag vet inte...

Kram

Related Posts with Thumbnails