söndag 1 juni 2014

Månadsbild ~ Juni

Är så himla nöjd med helgen. Framför allt idag känns det som att jag hann massor. Att det dessutom varit kanonväder gör ju inte saken sämre. Har till och med fått lite färg på mina bleka armar. 


Stenpartiet är klart. Sydsidans plantering är klar. Äppelträdet jag fick av min klass i tisdags är planterat. Grinden, som blåste ner i en av höstens stormar, är åter på plats. 


Grinden syns faktiskt på bilderna. Jag står ju i grindhålet till fruktträdgården när jag fotar månadsbilderna. Imorgon ska jag försöka klippa gräset efter jobbet. Det borde gå bra, för jag tror inte att det ska regna imorgon. 


Både sydplanteringen och stenpartiet kommer jag att visa en annan dag. Efter att gräset blivit klippt, eftersom det är som en djungel av högt gräs och kirskål (!) runt om stenpartiet. 

Ha en fin vecka!

4 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Skön känsla när man känner att man fått mycket gjort och vad trevligt att få ett äppelträd. Har också legat i hela helgen, men det känns som om jag bara sprungit hit och dit och inte fått nåt ur händerna. Härligt väder har det dock varit.

Allt gott
Anette

Marina sa...

Härligt att känna sig nöjd. Alla har inte den förmågan har jag insett. Är det kanske så att vi trädgårdsnördar har lättare att känna oss nöjda, nöjda med det lilla?

Kram

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Skönt med att slutföra en massa projekt! Man känner sig verkligen nöjd då. Iaf för stunden... Sen hittar man gärna nya projekt. ;)

Livet på Solsidan sa...

Check, check och check. Förstår att du är nöjd med de genomförda projekten. Och tänk så bra dina elever känner dig. De vet verkligen vad deras fröken gillar! Du har utbildat dem väl ;)

Kram Tamara

Related Posts with Thumbnails