lördag 6 september 2014

Månadsbilder ~ September

Swoosh. Swoosh. Swoosh. Kan ni också höra ljudet av dagar, veckor och månader som far förbi i rasande hastighet? Plötsligt är vi flera dagar in i september och jag kommer på att jag inte tagit några månadsbilder. Vad var det som hände? Hur kunde augusti bara försvinna?


Det blir kvällsljusbilder i motljus. Jag gillar kvällsljuset, speciellt på sensommaren. Det är ett så varmt och inbjudande sken. Själva bilderna skiljer sig kanske inte så mycket från augustis månadsbilder direkt. Även om man inte kan se det på bilderna så har växthusets dörrar kommit upp idag. Nästan hela gaveln är målad också. Det är bara en del inne i själva växthuset som inte är nymålat. Det går ju dock att göra vilken mulen eller regnig dag som helst. 


Rosorna i rosenrabatten har kommit in i andra andningen och många av dem har börjat blomma på nytt. Förutom att en del drabbats av svartfläcksjuka så måste jag verkligen säga att de varit tacksamma. De bjuder verkligen på lång och ståtlig blomning. 


Planerna för morgondagen är inte spikade. Det får bli det det blir helt enkelt. Men jag skulle ändå gissa att jag nog inte kommer kunna låta bli att titta på Rolf-Göran Bengtsson i hoppningsfinalen. Heja heja!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin söndag!
Hanna

Nora sa...

Va fint ditt växthus är - grattis till ett väl utfört projekt!
Kram!

Millan sa...

Vad bra det blev med ditt växthus, missade nog din förra bild på det.
Ha en bra vecka!
Kram

Marina sa...

Härligt ljus i bilderna.
Ja, dagar och veckor går verkligen alltid med en rasande fart. Bara att gilla läget tror jag.

Kram

Related Posts with Thumbnails