måndag 2 maj 2016

Sköna maj, välkommen!

Maj inleddes med rensning av rabatter. Det var riktigt skönt ute och som vanligt känner man sig så duktig när man är klar. Och ledbruten. Helt otroligt hur stel man kan bli av att krypa omkring på alla fyra. Det märks förstås inte förrän man landat i soffan på kvällen och sedan försöker resa sig. Hur mycket var det nu jag fyllde i höstas, åttiotvå? 


Före

Kanterna blev skarpare efter att jag varit framme med kantskäraren. Det var en del ogräs också men inte så fasligt mycket faktiskt. Stenar finns det desto mer av. Kanterna gör mycket för helhetsintrycket. Hade gräsmattan varit klippt, skulle det se ännu bättre ut. Men jag bävar för att ta bort alla miljarder mullvadshögar innan klippningen. 

Efter


Två olika sorters narcisser har slagit ut i dagens värme. Den här nedanför ska vara Cheerfulness men ser inte riktigt rätt ut. Mer som en blandning av en sådan och en poetnarciss. Märkligt. Den ovanför kommer jag inte ihåg namnet på. Kan inte avgöra om den är snygg eller inte. Lite väl orange inuti kanske. 

Cheerfulness?

Ha en fortsatt fin vecka! 

2 kommentarer:

Tittis trädgård sa...

Visst känns det i kroppen efter en heldag i trädgården! Men inombords mår man gott:-) Härligt nu när narcisser och annat börjar slå ut.
Ha det fint!
Titti

Nora sa...

Snacka om skillnad före och efter kantskäraren - visst är det kul när det syns så väl att man har jobbat?
Ont i kroppen har man nu, men i själen mår man bra:-)
Kram!

Related Posts with Thumbnails