lördag 28 maj 2016

Skönheten från Moskva

Nu tänker du kanske: "Gud, vad hon tjatar om de där syrenerna! Så märkvärdiga är de väl ändå inte?!". Jo, det är de absolut. Och jag tänker fortsätta fota, visa och tjata om dem så länge de är i blom. Jag är verkligen glad att jag valde Beauty of Moscow när jag skulle sätta en syrenbuske. Den är så otroligt vacker. Gulligt rosa i knoppen och maffigt vit som utslagen. Den ser ut som glass, grädde och blomma på samma gång. Doftar underbart gör den också. Precis alla rätt alltså. 
Idag var jag iväg på den årliga blomsterförsäljningen i Maa. Trodde att de skulle ha chokladblomma eftersom de haft det tidigare år. Men icke. Jag fick bara med mig en blomma. En fuchsia. Däremot hade de loppis på gamla jordsbruks/gårdsredskap och liknande och därifrån fick jag med mig trenne ting. Jag fotar dem imorgon så att ni får se. Då blir det något annat än syrener alltså. 

1 kommentar:

Snäckskalsdalen. sa...

Har man en så läcker syren tycker jag att man kan ha den med i vartenda inlägg, det var nåt med den som gjorde att jag fick den där känslan: vill ha, vill ha! Som vispad grädde med två blåbär i och lite hallon men mest grädde och så lite maräng på det!!! Underbar!
Agneta kram

Related Posts with Thumbnails