söndag 8 maj 2016

Vilken helg!

Är så nöjd med helgen. Alla helger borde ha minst tre dagar och vädret borde alltid vara bra. Då skulle man få så mycket mer gjort hemma. Nu var det ju till och med fyra dagars ledighet och kanonväder. Gräset har äntligen blivit klippt. Det var sannerligen på tiden. Klipparen gick igång så gott som direkt och sedan var det bara att snurra på runt tomten. 


Alla lådorna för grönsaksodling är rensade. Tyvärr måste några av dem repareras lite eftersom plankorna ruttnat. Men de har ganska många år på nacken så det är inte så konstigt. Denna reparation får dock vänta lite. Bland det finaste som blommar nu (och det börjar bli en hel del) är hundtandliljorna. De sitter i skuggrabatten och har i år klarat sig från att bli uppätna som de blev förra året. Jag har gula och vita. De vita är nog allra vackrast även om jag gillar de gula också. 

Det kommer nog att kännas som att den här arbetsveckan är kortare den också. Imorgon har vi studiedag och på onsdag är det dags för skolans årliga melodifestival. Det är ju dags för ESC också och det gillar jag. Speciellt att det hålls i Sverige. Jag tycker att vi är bra på att arrangera sådana saker och jag är helt övertygad om att ett OS i Sverige skulle gå galant. 

Ha en fin vecka! 

3 kommentarer:

Nora sa...

Hundtandsliljor är så vackra!
Önskar dig en fin ny vecka!

Rost och rädisor sa...

Så söta de är hundtandliljorna!Ljuvliga tider nu.
Allt gott
/Anette

Jord under naglarna sa...

Så fina liljor! Ja, det vore inte så dumt med tredagars helg - alltid!

Related Posts with Thumbnails