tisdag 16 februari 2010

Fettisdagsstök

Hej, alla fina bloggerskor där ute och tack för era hälsningar! Hoppas att ni har haft en bra fettisdag och att ni fått äta lagom många semlor. Själv gillar jag inte semlor men det är nog bara bra. Det är väl inte så nyttigt direkt med all grädde och socker.
Istället för att äta fastlagsbullar så har jag varit igång med pensel och vitfärg igen. Den här gången är det sängborden som fått bekänna färg. Ni känner säkert igen hurtsarna från det stora småländska möbelvaruhuset.

Den beiga plywood-färgen har blivit vit och det passar bättre ihop med sänglampan och överkastet. Lampan kommer från mormor och överkastet har jag reafyndat på Åhléns förförra sommaren.

Kudden som är en riktig favorit kommer från Linum.


Det fungerar bra att göra lite måleriarbete i vardagsrummet samtidigt som man halvtittar på nattens OS-sändningar. Charlotte Kallas guldåk igår mer än halvtittade jag dock på, vill jag lova. Markus Hellners likaså. Hu, så spännande det var. Ikväll blir det skidskytte igen. Hoppas att det kan gå lite bättre än sist. OS-favoriten curling drar ju också igång idag. Det blir en fullmatat tv-kväll igen. Håll alla "tummar och tår" (för att citera Kalla).

9 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Snyggt!
Tänk va lite färg kan göra....

Själv har jag precis krupit upp i soffan, lagt en filt över benen, laptopen i knät och OS på tv... Och om en stund tänkte vi fika med en semla :)

Kram Marie
PS. Känns så kul att hittat till din blogg, här trivs jag verkligen!

Hanna sa...

Hos oss blir det Bygglov, och House :P
Totalt ointresserad av OS... tyvärr :D
Nån semla har inte jag heller ätit idag, har bullar i frysen, men grädde hade jag inte hemma... annars hade det nog blivit en liten "hemmagjord" :D

Vad fin byrån blev med vitfärg!
Passade bra där vid sängen :)

Ha d gott!
Kram Hanna

Nora sa...

Vad fint det blev! Överkastet och kuddarna är ju också jättefina....lite somrig känsla över bilderna och det passar ju jättebra så här års!

Huset vid ån sa...

Åh, Så fint det blev med vit färg på ditt sängbord...Och ditt överkast ser ljuvligt ut! Må så gott! Onsdagskramar till dig! Therese

Millan sa...

Färg kan göra mycket, den blev som ny =)

Marina sa...

FInt! Här har jag också planer på att måla, de tär en byrå det gäller. Får se......

OS tittar jag på nu och det är sprint på gång.

Kram!

Vita verandan sa...

Halloj!
Gillade ditt överkast! Så härliga färgen, Åhléns kan man hitta riktigt fina grejor. Det lilla sängbordet blev ju också totalt förändrat.
Kram till dig
Anna

Fröken Fräken sa...

Var det dina tummar som hjälpte Charlotte till seger alltså? Jag kan säga att pulsen var hög igår när Ferry åkte också!
FInt med vita sängbord, det är nog nyttigare att måla bord än att äta semlor...

Huset vid ån sa...

Kikar in o tackar för titten...Hoppas att du haft en bra dag! Här har vi fått mycket snö så våren känns långt borta just nu....Må så gott! Kram Therese

Related Posts with Thumbnails