söndag 14 februari 2010

Hjärtan...

...har jag gott om här hemma. Av alla de slag. Här är bara några exempel för att önska er en fortsatt fin Alla Hjärtans Dag!

Vedhjärta


Söt lampett från Ljus och Design i Kristianstad


Salt- och pepparhjärtanHjärta på min takkrona

Hoppas att ni haft en fin vändag (som de kallar det i Finland) och att ni fått någon fin blomma eller lite smarrig choklad. Nu ser jag fram emot en ny vecka, sista innan sportlovet.

Må så gott!

11 kommentarer:

Ljuva Lantliv sa...

En kram till dig Karin på alla hjärtans dag!! ♥ Anna

Marina sa...

Så många olika fina hjärtan. JAg gillar hjärtan av alla de slag.
Ja, nu har vi bara en vecka kvar till vi har lov. Ska bli skönt tycker jag!

Kram!

Villa Solgården sa...

Fint med så många hjärtan i hemmet! Vi har inte firat dagen alls, men har varit på trevligt kalas. Nu blir det film i soffan, känner inte för sport i dag, och det är sport på alla 3 kanaler(!!!) :(. Hoppas du haft en mysig dag!

Kramar
Sanna

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Tänkt så mycket hjärtan man har i hemmet utan att egentligen tänka på det :) Ha en fin alla hjärtans dag! Kramar från Emilia

Nyanser av vitt sa...

Åh vilka fina hjärtan du har. Hoppas du hade det bra i helgen
Kram

Lina sa...

Hej!
Hoppas att du fick en härlig alla hjärtans dag! Vi firade inget särskilt, men lite go choklad blev de från Lindt! Mumma!

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka! Kram, Lina

Fröken Fräken sa...

Ja, det är inte fel att kunna omge sig med hjärtan varje dag på året! Jag fick en underbar gårdag med alla fina kommentarer som strömmade in igår. Själv blir jag alltid inspirerad av vackra bilder på andra bloggar, och visst vill man hellre se det vackra än stök-bilder. Men ibland vill man ju också visa att allt inte är perfekt hos mig heller!

färgtrappan/m-l sa...

Hej, ja nu hittade jag hit. Vilken härlig hjärtform det hade blivit av trädet, en så´n fantastisk natur vi har!
Hoppas du hade en fin Alla Hjärtansdag.

Ha det gott :)

Huset vid ån sa...

Hej Karin! Vilka fina hjärtan du visar, blev väldigt förtjust i ditt vackra vedhjärta! vilket konstverk....Hoppas att du hade en bra dag! Idag är det semmledagen så nu ska jag åka till min mamma o äta semla o kaffe! Hoppas att du också fått ätit någon om du gillar semlor! Må så gott! Tisdagskramar Therese

Madicken sa...

Hej vännen!

Ohh, vad härligt med blommande kvistar där inne! Det blev jag också sugen på att sätta in! Jag är också en stor Jane Austen-fantast! Stolthet och fördom ser jag och maken 1-2 gånger om året och då den långa BBC-versionen. I lördags såg vi Hollywoodvarianten och här om dagen såg jag filmen om henne själv! Jag bara myyyyser! Har fått en ny grilla i huvudet: vill göra vårt sovrum i 1800-tals herrgårdsstil! Fniss!
Kram!

Annika Christensen sa...

Många fina hjärtan och det är väl en form som passar alla dagar året om...
Annika

Related Posts with Thumbnails