måndag 8 februari 2010

Rosa

Jag hade ingen sån där rosa, prinsess-period när jag var liten. Rosa var inte min favoritfärg, trots att alla tjejerna i klassen älskade det och att jag var barn under 80-talet. Men sedan några år tillbaka, tar jag igen det där med råge. Jag köper gärna rosa ljus och andra inredningsdetaljer i rosa. Just nu ser det ut såhär på mitt soffbord. Rosa så det förslår.

Efter att ha städat huset idag så fick det bli lite rosa i både vardagsrum och matrum. Det passar ganska bra nu med lite hjärtan och annat, det är ju trots allt Alla hjärtans dag på söndag. De vita veporna fick komma tillbaka också och genast kändes det mycket ljusare inne.

Jag var en sväng in till stan också för att hämta linser och glasögon. Känns lite ovant när man ser sig i spegeln men man vänjer sig väl.

Till sist vill jag bara förtydliga att det inte alls var något fel på limporna jag bakade igår. Jag hade bara väntat mig mer. Kanske var förväntningarna för stora. Men jag ska ändå testa ett annat recept nästa gång. Dags att ta ännu en dusch nässprej och gå till sängs.

3 kommentarer:

Tant Ulrika sa...

Kikar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång en ny kulig en..

http://uj76.blogspot.com/2010/02/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_09.html

..med chans att vinna presentkort från en finfin inredningsbutik! =)

Jenny sa...

Hej Karin!
Här har du en som oxå älskar rosa:)
Vad fint du har det där på bordet!


Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

kram Jenny

Marina sa...

Rosa är inte och har aldrig varit min färg. Jag kan visst ha en ljusrosa t-shirt eller så men inte i inredning eller större plagg. Rosa blommor har jag en del men inte massor. Tycker inte att rosa är fult, det är bara inte jag.

Kram!

Related Posts with Thumbnails