söndag 28 februari 2010

Finfrämmande

Sedan jag flyttade in här i huset för två och ett halvt år sedan har jag väntat på att han skulle komma på besök. Idag kom han till slut. Svårfångad genom fönsterruta och i dimma. Men fin som ingen annan. Domherren.

Han hade visst lämnat frun hemma, för henne såg jag inte skymten av. Kanske hade han hört på väderleksrapporten att det ska bli kallare igen och ville äta lite smaskiga frön innan dess.

Just nu pågår hockeyfinalen på tv och jag tror att jag får sänka ljudet lite. Det är ett himla liv. Men jag vill inte missa Wikegårds kommentarer. Han är så rolig och engagerad. Annars blev det ju en härlig avslutning för svensk del, med brons på femmilen. Hela OS:et har varit som ett OS ska vara. Man kastas mellan hopp och förtvivlan, och det är hela vitsen med sport tycker jag. Nu är det snart över och vi får vänta till London 2012 innan känslan blir densamma igen.

4 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Hej Karin! Du verkar ha haft det riktigt mysigt o bra i huvudstaden läste jag i tidigare inlägg. Vilken vacker hane du haft på besök...Fniss! Domherren med sitt röda bröst är såå fin! Ha en bra måndag! Kram Therese

NataljaOblonskaja sa...

Domherren är ju den som man helst vill bjuda på middag. Tyvärr har jag inte sett någon hos mig i vinter, det brukar alltid annars vara en flock här.
Ha det bra.
//Camilla

Marina sa...

SÅ fin han är! Vi har itne matat fåglarna här i år så jag har itne sett någon domherre.

I kväll ska vi titta på annat än OS, har väl inte hänt på över två veckor. Det blir nog "familjen annorlunda" i kväll.

Kram!

Fröken Fräken sa...

Jag kan ju inte riktigt slita mig, utan sitter just och kollar på höjdpunkterna från OS! Herr Fräken är dock glad att "eländet" är över.. han förstår sig inte på sådant här! ;-D

Related Posts with Thumbnails