fredag 19 februari 2010

Vart tog den vägen?

Det fortsätter att snöa. Och snöa. Och snöa. Jag har varit ute och skottat igen. Tung, tung blötsnö den här gången. På altanen når snön snart upp till fönstret eftersom det rasar stora täcken från taket.

Vid advent tog jag fram min gamla kälke och ställde på altanen. Nu syns den inte längre. På den lilla granen är det bara toppen som sticker upp. Det gör mig inget att snön ligger länge, men att det nu ska komma mer och dessutom i form av snöstorm stör mig mer. Om jag inte kan åka iväg på söndag som jag planerat kommer jag att bli tvärarg.

Såhär såg det ut i december.

Var är kälken nu?!

Håll tummarna för att vädret inte blir så illa som det varnats för. Ikväll blir det Let´s dance, varvat med ishockey och dubbeljakt på skidor. Ha en fin fredagkväll!

8 kommentarer:

Tobbe sa...

Men Karin, sluta hacka på snön, den är mitt enda sätt att tjäna extra på vintern juh! Alla har ju inte höga lärarlöner direkt, hehe...

Huset vid ån sa...

Hej karin! Ja, nu får det räcka med snö....Här har det vräkt ner hela dagen! Ikväll är det Lets Dance o fredagsmys som gäller! Önskar dig en bra helg! fredagskramar Therese

Ljuva Lantliv sa...

Håller med dig, nu räcker det med snö! Nu vill jag ha vår och skir grönska, känna solen stråla mot ansiktet och ta en fika i solskenet med en filt om benen. Ikväll blir det en varm brasa och lite god mat i alla fall. Önskar dig en mysig fredagskväll. Kram!

Hem och Harmoni Marie sa...

Ja, usch va det snöar... ska det aldrig ta slut?!

Önskar dig en härlig fredagkväll, här blir det också hockey och skidor.

kram Marie

Millan sa...

Vi har blivit av med en snowboard den är gömd i snön och förhoppningsvis hittar vi den innan det töar =)
Det är nog klokt att hålla sig inne i helgen.
Ha det gott!
Kram

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hejsan Karin!

Sitter här i soffan och har precis sett Anna Haag ta hem silvret. Väldigt härligt! Är egentligen inte en så stor OS-entusiast, men här fick även jag gåshud:)Så många härliga inlägg du gjort sedan jag avr inne här och kikade sist. Jane austen bookclub är en av mina favoritfilmer också:) Gillar även författarinnan. Och du, vilket underbart lapptäcke du har i sovrummet!!! Och sänbordet blev också väldigt fint. Jag har också målat på sena OS-kvällar när sambon suttit klistrad vid TV:n. Jag har lyssnat från hallen , där jag suttit och målat. Resultatet visas på bloggen snart!

Ha en fin helg!

Kram

Fröken Fräken sa...

Välkommen till vintern så som den ser ut vartenda år här uppe! Det går aldrig att göra snygga arrangemang utomhus, för det tar tre dagar så är de översnöade. Men nu får då snön verkligen ta och ge sig.. hoppas att du kommer iväg.

Okej, tatuering med Carpe diem?! Jag som tröttnar på allt skulle ju aldrig kunna tatuera mig ö h men dessutom välja ett så utslitet uttryck... tja, smaken är delad!

Marina sa...

Hoppas du kommer iväg i morgon som tänkt.
Här blir det ostittande i kväll, så klart. Kram!

Related Posts with Thumbnails