tisdag 23 november 2010

Snö och mossigt hjärta

Snön yr utanför, och jag bävar för hur jag ska ta mig till jobbet imorgon. Det brukar vara en pärs att få upp garageportarna och sedan ta sig över snövallen som plogats upp vid grinden. Jag skulle ju kunna ställa klockan på väckning tidigare för att hinna skotta, men morgonpigg är ju det minsta jag är. Jag får hoppas på att snöandet ger sig snart istället.

På bilderna är det mitt mossiga hjärta som jag pysslade ihop i helgen. Så enkelt. Bara lite mossa, hönsnät och kokossnöre.

Jag tänker mig att hjärtat kommer få hänga kvar under hela vintern. Det är ju enkelt att sticka in olika dekorationer varefter. Till jul kanske det får bli något rött och några kanelstänger. Vi får se.

Till kitteln har min vita lykta fått flytta, istället för de vita ljusen som var där förut.

Nu är det dags att sussa och hoppas att jag inte väcks av plogbilen i natt.

1 kommentar:

Marina sa...

SÅ trevligt att mötas av ett hjärta vid ytterdörren. Jag gjorde sådana för ett par år sedan och hittade dem i källaren nu. Ska bara byta mossan så blir de fina igen.
Det blev ingen tur till skogen idag, bara till torget. Kändes lite onödigt eftersom där säkert var mer snö där jag tänkt åka och då hade jag nog inte hittat vare sig minigran eller mossa.
Nu ska jag flåsa lite på hyacinterna för de var verkligen små små små. Hoppas de får fart här i värmen.

Kram!

Related Posts with Thumbnails