tisdag 17 januari 2012

Dofter

Vi fortsätter väl på skönhetsproduktlinjen idag, med parfym. Jag fick en ny parfym av mamma nyligen. Lancômes, Trésor In love. Jag har länge, länge använt Lancômes Miracle men nu när den nästan är slut tänkte jag att man kunde ju testa något nytt. 


Parfymflaskor är ju riktigt snygga så egentligen borde de väl få stå framme, men det gör de inte hos mig. Har dessutom för mig att de helst ska stå mörkt. Den nya, lilla flaskan med en svart ros på är ju bara för söt. 


För övrigt så blir det en riktigt lugn kväll ikväll, bara lite handboll på tv. Jag får se om jag ens orkar grunda de sista hyllplanen. Känner mig inte helt på topp faktiskt. Hoppas nu bara att jag inte blir sjuk. Jag hade sju (!) elever hemma idag på grund av sjukdom. 


Kram!

6 kommentarer:

Madicken sa...

Hej vännen och ett gott nytt år till dig! Ja, fy för de där mössen... huwa!

Parfym, är något som jag har funderat på att börja använda igen efter alla år med småbarn. Jag ska ut och testa några nya, så jag tackar för förslagen. =)

Längtar efter våren nu! Sååå mycket! I slutet av januari så kör vi igång trädgårdsföreningen igen! Kul!

Kram!

Marina sa...

Parfym använder jag sällan men gärna någon lotion med god doft. Borde kanske bli bättre på att parfymera mig lite. Lite flärd i vardagen liksom.

Kram!

Gabriella sa...

lite nostalgiskt,tresor(kanske inte samma) hade jag som vild och ung=) underbart luktade den sorten iallafall.
snäll mamma du har♥
kram på dig Gabriella

Sjöboden sa...

Doftar säkert ljuvligt! Gillar flaskor som dessutom är vackra!
Kram caroline

Livet på solsidan sa...

Doftar gott gör du och snygga naglar har du :)

Jag tycker det är superfint med mörkt nagellack. Har själv ett gäng. Kör alltid med Mavalas småflaskor. De håller bra och prisvärda.

Hoppas du klarat dig från att bli sjuk.

Kram Tamara

Anna med bloggen godastunder-tokigaidéer sa...

Det är härligt med parfymer och jag har lite dille på det, min stor favorit är Ck in 2 you den är underbar. Häromdagen satt det en ung grabb i kassan på ica och när jag kom fram och skulle betala sa han gud så gott du luktar..jag säger bara me 40+ och grabb 20 kanske.....då fick man ju sträcka på sig lite.

Ha en go helg tack för titten
Anna

Related Posts with Thumbnails