tisdag 10 januari 2012

Kalenderflickor


För tredje gången har jag köpt en Årets Kvinnor & Män -kalender. Den kom i brevlådan idag. Det är olika kända personer varje månad och en liten text till. Fotona är tagna av Caroline Roosmark och texterna skrivna av Åsa Mattsson. Den säljs till förmån för Fryshusets verksamhet för "Barn till ensamma mammor". Så förutom att få en kalender med läckra bilder, gör man lite gott på kuppen. 


Det är ofta lite sagotema, eller så föreställer artisterna till exempel författare eller andra kända personer. Mina favoriter i år är tre kvinnor, nämligen Julia Dufvenius, Ann Petrén och Sanna Nielsen. Det är förstås även i år män med bland bilderna, bland annat Patrik Sjöberg och Ulrik Munther. 

4 kommentarer:

Millan sa...

Jag har inte köpt nån kalender i år, jag brukar vara ganska kräsen i mitt val man ska ju ha den ett helt år sen.

Ha det gott!

Hildas hem - Sofia sa...

Så snygga bilder det verkar vara i den där kalendern. Kul också med sagotemat :)

Jag önskar dig en fin kväll!
Kram Sofia

Livet på solsidan sa...

Den fina kalendern har jag aldrig hört talas om, men förutom de fina bilderna känns det gott att den "gör gott"...

En kollega hade en klocka liknande din på sig idag. Tänkte för mig själv att en sån vill jag också ha! De är jättefina. Att du hittade en med 30 % rabatt svider ju inte heller. Bra köp!

Hälsar Tamara

Fröken Grön sa...

Spanade just in ditt inlägg om den platsbyggda bokhyllan och blir lite avundsjuk. Alla våra böcker ligger nerpackade i kassar på vinden i väntan på ett liknande projekt som ditt. Ska bli jätteroligt att få se resultatet när du är klar!
Ha en fin helg!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails