lördag 14 januari 2012

Och nu .... Vinnaren!

Det var meningen att vinnaren i min utlottning skulle dras igår, men det gick inte. Internet hos mina föräldrar, där jag då befann mig, låg nere och det gick alltså inte att få reda på vilka som egentligen hade anmält sig. Tänkte att jag skulle få dra vinnaren själv idag, men så......glömde jag kameran hos föräldrarna igår och blev tvungen att åka dit idag igen. Då fick mamma dra vinnaren. Som var den ursprungliga planen. Hon har ju bidragit till vinsten. Så här kommer vinnaren:


Grattis Tamara med bloggen Livet på Solsidan!
Maila mig din adress så kommer vinsten snart i brevlådan. 


 Ja, idag har julen försvunnit ut ur mitt hus. Inte med någon dans direkt, för det tar nog lång tid ändå. Solen har flödat in genom fönstren idag och det är vi inte bortskämda med. Den lilla julrosen hemma hos mamma och pappa fick lite sol på sig. Den har knoppar, vilket är mer än man kan säga om min julros i vita rabatten. Lite avundsjuk är jag nog allt. 

Ha det bäst, alla fina läsare!

3 kommentarer:

Marina sa...

Solen var härlig idag!. Så svältfödd man är på den. Hoppas det kommer mera i morgon.

Jag blev faktiskt inte riktigt klok på var den nya ön poppat upp men jag fattade det nog som att den kommit från Åsum ungefär och sen hade man hittat den på andra sidan. Vad jag kan se så ser det ut som vanligt men här är visserligen så mycket vatten att nära sjön kommer man absolut inte. Bara stora översvämningar!

Nu håller vi väl tummarna för en vacker söndag också?

Kram till dig!

Livet på solsidan sa...

Jippiejippieay så glad jag blir för vinsten! Jag vinner ju aldrig annars. Tänk att jag blivit sån turgumma :)

Kram Tamara

Nyanser av vitt sa...

Grattis till din lyckliga vinnare och tack för en fin utlottning.
Kram Agneta

Related Posts with Thumbnails