tisdag 24 januari 2012

Jag blir så trött!

För det mesta tycker jag verkligen om att bo eget hus. Jag får bestämma själv hur jag vill ha det och hur jag vill att saker ska se ut. Men ibland så händer det saker som gör att det blir jobbigt och tar en massa onödig tid. 


Orkar inte ens gå in på vad det är som stör mest nu. Men jag kan lova att det är jobbigt och tar onödig tid. Nej, nu ska jag ägna resten av kvällen åt sånt som jag bestämmer över själv, nämligen bokhyllan. Det kan faktiskt vara så att jag ikväll gör den sista strykningen av hyllplanen. Jippi!


Ha en fin kväll! 

(Och pappa, om du läser det här, nu har pumpen fungerat i snart två timmar.) 

3 kommentarer:

Marina sa...

Jag skickar extra kramar till dig för du låter frustrerad.
Jag tycker att saker har en tendens att gå sönder på ty fredagskvällar eller liknande. Då är det ganska svårt att få tag i folk om det är sådan man behöver hjälp med. För vår del har det varit pumpen till vattnet ett par gånger och tvättmaskinens slang började spruta vatten natten mellan påskafton och påskdagen. Trött blir man!

Hoppas du får klart med målningen i kväll så du blir glad.

Kram!

Carolina sa...

Hej!
Känner så igen mig i det du skriver. Att bo i eget hus har sina fördelar, men det är jobbigt med alla måsten som ständigt hänger över en. Vi har renoverat hela livet känns det som och det är nog bara att inse att det tar nog aldrig slut. Ibland blir man som du säger...trött. Hoppas det blir lättare för dig. Ha det gott.
Kram CArolina

Livet på solsidan sa...

Tappa nu inte sugen ;)
Ibland är det tufft att bo i hus, det är alltid nåt som ska fixas. Och saker går sönder - när man minst vill det... *surar*

Men om du tänker efter mesta tiden i eget hus ändå kalas! Eller hur?

Vill passa på att tacka för det fina paketet jag fick idag. Superfint alltihop. Tusen tusen tack!

Styrkekramar från mig!
Tamara

Related Posts with Thumbnails