lördag 2 mars 2013

Huvudet fullt

Vi är äntligen inne i årets första vårmånad och egentligen borde jag visa en månadsbild idag. Men eftersom de lovat sol över Kristianstadstrakten imorgon så väntar jag. Det är roligare att visa en solig bild, än en grå. På plussidan håller vi oss i alla fall idag och mycket av snön har smält. 


Bilderna jag visar idag, föreställer en lite vild och galen cyklamen som jag fick i höstas. Den har blommat snällt sedan dess, även om den nu blivit lite gänglig. Blommorna är läckert bubbelgumsrosa och krusiga i kanten. Me like!


Veckan har fortsatt i huvudvärkens tecken och troligtvis har jag fått något som kallas ögonmigrän. Det innebär ett "vågigt" synfält och synbortfall, följt av huvudvärk. Jag som alltid varit förskonad från huvudvärk tidigare. Förutom huvudvärken så surrar trädgårdsplaner i huvudet. Jag blir bara mer sugen, ju mer jag ser av tomten nu när snön försvinner. 


 Ha en fin lördagskväll! 

4 kommentarer:

Marina sa...

Söt blomma och ovanlig.

Det där med huvudvärken låter inte så kul. Kan du få någon bra medicin eller annan behandling så du slipper ha det så?

Här är mycket av snön borta men på norrsidan ligger en del.

Kram

Malin - I min trädgård sa...

Usch det där lät ju inte roligt med huvudvärken.

Vilken fantastisk cyklamen! Har jag aldrig sett förut, verkligen härlig. Kan man plantera ut den tror du? Och få den att blomma om ute?

Tack för dina ord hos mig. Javisst är det lyxproblem vi har :-).

Ha en toppenhelg och hoppas inte ögonen besvärar dig för mycket. Nu är det melodifestivalen!

Kram!

Mina Gröna Tankar sa...

Det måste ju liksom neutralisera sigi huvudet då. Huvudvärk+trädgårdsplanering=må bra. (Kanske inte så enkelt ändå.....?)

Livet på solsidan sa...

Hoppas du är nöjd med vädret idag :) Själv har jag knappt varit utomhus idag. Antar att detsamma gäller dig? Vasaloppet och 5-milen. Behöver jag säga mer? Idag hurrar vi väl för JOHAN OLSSON va. Vilken bragd!

Hoppas du får bukt med huvudvärken. Det låter inte alls kul det där...

Kram Tamara

Related Posts with Thumbnails