lördag 11 maj 2013

Thalia

Ganska otroligt egentligen att det kan ta så lång tid att rensa en rabatt och lägga sten runt den. Jag har hållit på i två dagar nu med den vita rabatten och äntligen är den klar. Visserligen kan jag nog skylla den något långsammare takten på förkylningen som jag just nu dras med. Den är fruktansvärt irriterande, och idag har det dessutom gjort ont i käkarna, tänderna och under ögonen. Kan vara bihåleinflammation men det tänker jag ignorera. Om det inte blir värre förstås.  


Trots att rabatten faktiskt blev klar så visar jag bilder från förra året. Det är så trist att fota när det är mulet. Men alla narcisser blommar helt fantastiskt just nu. De håller ganska jämn takt med fjolåret. Dessa bilder togs den 5 maj. 


Thalia är en väldans tacksam narciss som bara blommar mer för varje år. Den på bilden nedanför har bara precis börjat slå ut. Det är en gammal sort som jag inte har något namn på. Doftar helt fantastiskt. Det kunde jag faktiskt känna min täppta näsa till trots.  


Imorgon ska jag försöka klippa gräset för första gången. Håll tummarna för att klipparen går igång utan  problem.  

4 kommentarer:

Nora sa...

Vilka underbara bilder!
Håller tummarna för gräsklipparen och att du snart blir av med förkylningen!
Kram!

Marina sa...

Tahlian är så fin!

Jag har ju allergi så mina mediciner för det tar en del av förkylningen också men inte trötthet och halsont. Jaja, det kunde vara värre. Jag har ingen feber.

Lycka till med gräsklipparen. Vår gick igång ganska så smärtfritt i förrgår.

Kram

Millan sa...

Jag trodde nästan att vi låg långt efter i våren efter denna kalla vinter men så är det tydligen inte.
Thalian är vacker.

Hoppas du mår bättre idag och slipper bihåleinflammationen.
Kram

Fröken Grön sa...

Nog har vi haft några riktigt sköna trädgårdsdagar den här långhelgen! Fast du är nog klok som tar det lite försiktigt när du inte är riktigt kry.

Helt galet vad det händer saker varje dag nu! Nästan så det känns tragiskt att man inte får vara hemma imorgon och bara njuta av allt det gröna sköna...

Krya på dig, Karin!
/Anna-Karin

Related Posts with Thumbnails