torsdag 2 maj 2013

Månadsbild ~ Maj

Man börjar faktiskt kunna se att det är vår, även på månadsbilden. Lite grönare gräs och stora knoppar på kastanjen. Jag vet inte om man kan ana knopparna på bilden men jag vet att de är där, och att de börjar bli riktigt stora. Under trädet blommar påskliljorna som jag satte i höstas för fullt. Trekammarrabatten är ordentligt rensad nu och den ser lovande ut inför sommaren. Mycket verkar ha klarat vintern och alla de fingerborgsblomsskott som jag satte i höstas verkar ha överlevt. Spännande att se vilka färger de får. Brukar ju kunna bli lite olika variationer. 


Som tur var så mojnade vinden på Valborgskvällen så att det gick att elda ris. Pappa och mamma var snälla och kom hit och hjälpte mig. Massor av ris och mindre träd eldades upp. Det enda som återstår nu är en hög med aska och vid tomtgränsen (där elbolaget röjt för en ledning) är det nu snyggt. Mycket bra. 


Nu är det snart dags för Let´s dance, trots att det är torsdag. Det är upp-och-ned-vända-världen, med ledigt mitt i veckan och tv-program på fel dagar. 

1 kommentar:

Marina sa...

Ja, lite upp och nedvända världen är det denna veckan. Fredag snart!

Härligt att det grönskar överallt.

Kram

Related Posts with Thumbnails